LIVET ER JO ANDET END KUGLEPENNE

Efter en ”lykkelig” skilsmisse
 

 
Hun tilbragte den første dag med at pakke alt ned i kasser.

Den anden dag satte hun sig for sidste gang ned ved det skønne spisebord, tændte et par levende lys, satte noget god musik på, og nød en stor portion friske rejer, lidt russisk kaviar, og en flaske Chardonnay.

Da hun havde spist, gik hun rundt i hvert eneste rum og stoppede reje-resterne
ind i enderne på alle gardinstængerne!

Den tredje dag kom flyttefirmaet og hentede alt hendes.

Så gjorde hun køkkenet rent og forlod huset.
-
Da manden kom tilbage til huset med sin nye kæreste, var de første dage præget af lutter lykke og glæde.
Så begyndte huset så småt at lugte. De prøvede alt – støvsugede, gjorde rent, og luftede ud.

 


Ventilationskanalerne blev tjekket for at finde eventuelle døde mus og rotter, tæpperne blev renset, duftblokke og luftfriskere blev hængt op overalt.

 


Skadedyrsbekæmpere blev hidkaldt og iværksatte gasbekæmpelse af lugten, og det betød at det lykkelige par måtte flytte ud i nogle dage. Til sidst blev de gamle stråtapeter revet ned og erstattet med papirtapet.

Intet hjalp.…!

Vennerne holdt op med at komme på besøg.
Håndværkere og andre gjorde alt for ikke at komme i huset. Hushjælpen sagde op.

På det tidspunkt kunne de heller ikke selv holde stanken ud mere, så de besluttede sig for at flytte. En måned senere havde de endnu ikke fået solgt huset, selv om prisen nu var halveret.

Rygterne gik, og ejendomsmægleren holdt op med at svare på deres opringninger. Til sidst var de nødt til at optage et stort banklån for at kunne købe et nyt hus.
 
Eks-konen ringede til manden og spurgte hvordan det gik.
 
Han fortalte hende hele historien om det rådnende hus.

Hun lyttede medfølende og sagde, at hun savnede sit gamle hjem forfærdelig meget og at hun godt kunne tænke sig at købe huset tilbage.
 
Manden var sikker på, at eks-konen ikke vidste hvor galt det stod til, så han gik med til at sælge huset til hende for en tiendedel af markedsprisen, på betingelse af, at hun skrev under på slutseddelen samme dag. Det sagde hun ja til.

En uge senere stod manden og hans kæreste i huset for sidste gang - de lo lykkeligt, og var lettede da flyttefirmaet hentede alt deres indbo, for at køre det til deres nye hus.

…inklusive gardinstængerne.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.06 | 19:24

Er der nogen der ved, hvor jeg kan købe sådan en kuglepenne man engang kunne få, hvor hvis man bevægede kuglepennen den vej, var der en dame med tøj på og når man så bevægede hende den anden vej, så var hun nøgen eller i undertøj?

...
12.03 | 20:45

Ved nogen hvor man kan købe 14 stk kuglepenne med damer der smider tøjet når den vendes på hovedet? Jeg skal bruge dem på lørdag til herre middag

...
06.02 | 10:58

Hej.
Jeg har en 500-600 penne, som jeg gerne vil give bort.
MVH. lilly

...
31.01 | 17:12

Hej.
Ved du hvor meget en velfungerende Esso float blyant er værd? Den er med reklame for “Linds Autoservice - Vestergade 24 - Nyborg - Tlf 52”.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE